Godišnji izlet vjeroučitelja u školi

Napisao/la Super User on .

Katehetski ured organizira zajednički godišnji izlet vjeroučitelja 1.  srpnja 2017. (subota) u Hercegovinu. Većinu troškova izleta financiramo iz redovite članarine, a svaki vjeroučitelj osobno treba participirati u iznosu od 100 kuna. Prijave su ograničene na jedan autobus (najviše 59 mjesta), a možda se, ovisno o prijavama, odlučimo i za autobus na kat.

Stoga molimo sve zainteresirane vjeroučitelje da se što prije prijave i uplate novac u Katehetski ured, najkasnije do 16. lipnja. Samo one koji su uplatili navedeni iznos stavljamo na listu prijavljenih. Ako bi se netko prijavio pa potom odustao od izleta, neka nam se na vrijeme javi.

Vjerujem da će i ovogodišnji izlet biti prigoda za lijepe trenutke i zajedničko druženje, prožeto duhovnim, kulturnim i rekreativnim sadržajima, kao kruna našeg rada i zahvala Bogu za proteklu nastavnu godinu.

PROGRAM:

  • Polazak autobusa je u 7 sati ispred Sjemeništa (mogućnost ukrcaja na naplatnim kućicama u Dugopolju, Biskom i Zagvozdu).
  • misa u Franjevačkom samostanu na Humcu u 9 sati. Posjet muzeju i osvježenje.
  • Oko 12 sati dolazak u Međugorje.
  • U 14 sati zajednički ručak u Herceg etno selu.
  • Oko 16.30 sati dolazak u Mostar i razgledavanje grada.
  • Oko 18.30 sati dolazak u Široki Brijeg. Upoznavanje i razgledavanje Franjevačkog samostana. Prigodni domjenak.
  • Oko 20.30 sati polazak kućama.

Humor

Učitelj se nakašlja nekoliko puta ali Perica i dalje spava na satu.
– Perice, ne možeš spavati na satu!
– Ma, mogao bih ja da vi toliko ne kašljete!

Zanimljivosti

Do sada se grob nije obnavljavljao jer se šest kršćanskih denominacija koje upravljaju crkvom uskrsnuća nije moglo dogovoriti i često su među njima...

Poslovice

Mi ne možemo ne govoriti što vidjesmo i čusmo. (Dj 4,20)

Mozgalice

Ivan je hodao po kiši pola sata. Nije imao kišobran,  odijelo mu je bilo skroz mokro, ali mu se nije smočila nijedna dlaka na glavi. Kako je to...

Opširnije...